Επανασύνδεση για το ζεύγος Καινούριου – Αναστασόπουλος με follow back!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον έρωτά τους αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου και έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κανείς από τους δύο ωστόσο δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια και δεν έχει σχολιάσει τίποτα από όσα λέγονται και γράφονται.

Το μεσημέρι της Τετάρτης όμως, τα δεδομένα άλλαξαν καθώς η Ελένη Τσολάκη μέσα από την εκπομπή της «Τι λέει;» έκανε μία αποκάλυψη.

«Θέλω την προσοχή σας, ένα νέο κόλαφος, ένα νέο που έχει προκαλέσει σεισμό στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η Κατερίνα Καινούργιου ξανά έκανε follow τον Νάσο Αναστασόπουλο και ο Νάσος έκανε follow back την Κατερίνα. Να ζήσουμε να τους χαιρόμαστε. Ξεκάθαρα πιστεύω τα έχουν ξαναφτιάξει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το σπόσπασμα:

https://www.govastileto.gr/lifestyle/epanasindesi-gia-tin-katerina-kenourgiou-ke-ton-naso-anastasopoulo/Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.