Επανασύνδεση για Brad Pitt και Jennifer Aniston;

Αποτέλεσμα εικόνας για brad pitt jennifer aniston

Φήμες θέλουν την Jennifer Aniston σε επανασύνδεση με τον Brad Pitt και οι θαυμαστές περιμένουν με αγωνία την επιβεβαίωση!

O Brad Pitt και η Jennifer Aniston είναι το ζευγάρι που αγαπήσαμε και λατρέψαμε όσο κανένα άλλο. Ο χωρισμός τους ήταν οδυνηρός και φυσικά η Angelina Jolie ήταν η γυναίκα που τον έκανε να φορέσει ξανά γαμπριάτικο κοστούμι. Και αυτός ο γάμος όμως έληξε άδοξα.

Φήμες θέλουν την Jennifer Aniston σε επανασύνδεση με τον Brad Pitt. Απλά εδώ θέλουμε την προσοχή σου. Η νέα τους σχέση κυμαίνεται σε καθαρά φιλικό επίπεδο και μοιάζει με… παραμύθι. Η αγάπη του ενός για τον άλλον δεν εμπεριέχει τίποτα ερωτικό. Τα λόγια του Brad για την πρώην σύζυγό του την έκανε να αναθεωρήσει την μέχρι τώρα σχέση τους. Ο ηθοποιός μίλησε πολύ γλυκά για την Aniston και την άγγιξε στην καρδιά.

Ο χωρισμός του Brad από την Angelina Jolie τον έκανε να σκεφτεί πόσο πολύ πλήγωσε την Aniston για αυτό λοιπόν μία νέα φιλία ξεκινά στο Hollywood.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.