Εντυπωσίαστηκαν οι Έλληνες Survivors από την ευστοχία των Τούρκων παικτών

ImageHandler.ashx

Μετά την αξιοπρεπή ήττα τους, με τελικό σκορ 10-7,  οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» γύρισαν στην καλύβα τους και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από τον αγώνα. «Παιδιά πολύ καλή προσπάθεια. Πολύ δυνατοί οι Τούρκοι», είπε πρώτος ο Κώστας Κοκκινάκης.

Τότε, ο πρώην μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος που έχει εντυπωσιάσει τον Τούρκο παραγωγό, Αcun Ilicali, με τις έξυπνες παρατηρήσεις του, είπε: «Και πολλοί εύστοχοι στον πρώτο γύρο. Τα βάζανε τρία στα τρία. Λες και είχαν (τον στόχο) σπίτι τους και τα βαράγανε!». «Έλεγες: ”Δεν είναι δυνατόν!”», πρόσθεσε η Σάρα Εσκενάζυ.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης, μιλώντας στην κάμερα του «Survivor», είπε για την ήττα: «Μπήκαν πολύ δυνατά οι Τούρκοι. Είχαν μία πολύ δυνατή ομάδα. Χαριτολογώντας λέγαμε ότι κάνουν προπόνηση στους στόχους κρυφά. Στις ταχύτητες ήταν γρήγοροι!».

Πάντως είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες του Twitter, πριν το ντέρμπι, εξέφρασαν τη δυσπιστία τους απέναντι στην τουρκική παραγωγή των δύο ριάλιτι, που γυρίζονται ταυτόχρονα στον Άγιο Δομίνικο. Πολλοί τόνισαν ότι εφόσον είναι σε θέση η παραγωγή να γνωρίζει τα αδύναμα και τα δυνατά σημεία της κάθε ομάδας, θα μπορούσε ο στίβος μάχης να διαμορφωθεί έτσι, ώστε να ευνοήσει την τούρκικη ομάδα.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.