Ένοπλος κρατά δύο ομήρους σε κοσμηματοπωλείο στο Μονπελιέ

xamos

Ένας άνδρας κρατά δύο ομήρους σε κοσμηματοπωλείο του Μονπελιέ, στη νότια Γαλλία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ένοπλη ληστεία, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή της πόλης αυτής. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ληστεία, που δεν έχει σχέση με τζιχαντιστές. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Ταυτόχρονα, η γαλλική αστυνομία έχει κινητοποιηθεί και στο Μπορντό, έχοντας πληροφορίες για εκρηκτικό μηχανισμό που έχει τοποθετηθεί σε άγνωστο σημείο της πόλης.

Στο μεταξύ, τέσσερις όμηροι του ενόπλου στο εβραϊκό παντοπωλείο έχασαν τη ζωή τους, όπως και ο ίδιος, στο πλαίσιο ταυτόχρονης επιχείρησης των γαλλικών αρχών εναντίον του βορειοανατολικά του Παρισιού, και κατά των αδελφών Κουασί, που είχαν οχυρωθεί στην περιοχή Νταμαρτάν-αν-Γκελ. Οι εξτρεμιστές αδελφοί σκοτώθηκαν από τις αρχές, και ο όμηρός τους απελευθερώθηκε.



Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.