Ελληνίδα πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε τον σύντροφό της στο Παρίσι

123

Σε δυο μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως όλα δείχνουν επισημοποιήσε τη σχέση του με τον πιο όμορφο τρόπο.

Στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου ο Μάνου Τσάο ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, μεγάλης κυκλοφορίας  έντυπα  ασχολούνται  εκτενώς  με την προσωπική ζωή του.

Άλλα έντυπα υποστηρίζουν ότι έχει ήδη αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του Κλέλια Ρένεση, αλλά δεν έχει γίνει γάμος. Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» αναφέρει πως ο Manu Chao εθεάθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, σε μια λιτή πρωινή τελετή στο Παρίσι.

Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης αυτής ενισχύει δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια με μεγάλο διαμάντι. Το μυαλό όλων πήγε στα παραδοσιακά μονόπετρα που παραδοσιακά συνοδεύουν την πρόταση γάμου. Πάντως, το περασμένο Σάββατο, όταν εκπρόσωπος του Manu Chao, ρωτήθηκε για το αν ο 57χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση «ουδέν σχόλιο», αποφεύγοντας να διαψεύσει, αλλά και να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.