Έλλη Στάη-Στ.Μαλέλης: Οι σπουδαστές της NEW MEDIA STUDIES στο TheTOC

499

Την πόρτα στον κόσμο της είδησης και της τηλεόρασης άνοιξε η Έλλη Στάη στους μαθητές της σχολής δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη και μοιράστηκε μαζί τους μυστικά.

 

Την παραγωγή της είδησης, τη μεταφορά της στο κοινό,τους κανόνες του fair play και τη λειτουργία της δημοσιογραφίας σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας, αλλά και τα μυστικά της τηλεόρασης μοιράστηκε η Έλλη Στάη με σπουδαστές της σχολής δημοσιογραφίας NEW MEDIA STUDIES, που επισκέφθηκαν με τον Σταμάτη Μαλέλη τα γραφεία του TheTOC.

Οι μελλοντικοί δημοσιογράφοι και άνθρωποι που θα δουλέψουν στον χώρο της τηλεόρασης ξεναγήθηκαν στην αίθουσα σύνταξης του theTOC, γνώρισαν από κοντά την πορεία της είδησης, από τη γέννησή της μέχρι τη δημοσίευση της και έκαναν τις πρόβες τους στο στούντιο του TheTOC.

Η Έλλη Στάη τούς εξήγησε πώς μετατρέπεται  η αίθουσα σύνταξης, η καρδιά των γεγονότων,  του επιτυχημένου διαδικτυακού Μέσου σε πλατό για το γύρισμα του σχολίου της, που βλέπουν σε βίντεο οι χρήστες του TheTOC και τους μύησε στον τρόπο που απαιτεί αμεσότητα, μόνιμη διασταύρωση και ποιότητα στο περιεχόμενο κα την αισθητική.

Οι σπουδαστές για πολλή ώρα έθεσαν τις ερωτήσεις τους στην Έλλη Στάη, η οποία τους έλυσε τις απορίες σχετικά με τον χώρο που σκοπεύουν να ενταχθούν μετά από την αποφοίτησή τους από τη σχολή του Σταμάτη Μαλέλη, NEW MEDIA STUDIES.