Έλλη Κοκκίνου: Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού της και η σχέση με τον γιο της

Στον καναπέ της εκπομπής Dot. κάθισε το απόγευμα της Κυριακής η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις μίλησε για όλα.

Αναφέρθηκε στον λόγο που δεν θέλει να δημοσιεύει φωτογραφίες του 11χρονου γιου της ενώ μιλώντας για το χωρισμό της, αποκάλυψε πως τις πραγματικές συνθήκες που οδηγήθηκαν εκεί.

«Ο γιος μου είναι κούκλος», απάντησε όταν οι παρουσιαστές την ρώτησαν αν της μοιάζει. «Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύω φωτογραφίες με τον γιο μου. Δεν του αρέσει η προβολή. Σε αυτή την ηλικία Μέχρι να είναι ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης θα είναι το παιδί της Κοκκίνου. Γιατί από τώρα; Δεν θέλει να τον δουν», είπε.

Όταν η κουβέντα έφτασε στο χωρισμό της, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε on camera: «Κάθε χωρισμός και ιδίως μετά από πολυετή σχέση, είναι δραματικός. Οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες να είμαστε μαζί. Έχει μια βάση αυτό. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Αργά ή γρήγορα όλα τελειώνουν», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.