Έλλη Κοκκίνου: Η απάντηση στο unfollow που της έκανε ο Μπόγρης στο instagram

ellikokkinouggm

O Γιώργος Μπόγρης έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της ακόμα και στα social media κάνοντας unfollow στον λογαριασμό της Έλλης Κοκκίνου στο instagram.

Τι απαντά η ίδια για τη συγκεκριμένη εξέλιξη;

Πώς αντιμετωπίζεις τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική σου ζωή; Τον τελευταίο καιρό γράφουν πάλι ότι είσαι μόνη σου…

 Τα έχω συνηθίσει πια και δεν θέλω να ασχοληθώ. Ποτέ δεν ασχολήθηκα, ούτε ενοχλήθηκα από κάτι ιδιαίτερο. Ενοχλούμαι μόνο από κάτι που θα με προσβάλει και θα με θίξει. Είναι λογικό να απασχολεί και η προσωπική μου ζωή τον κόσμο και τα media. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τον χώρο, ξέρεις ότι αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Αλλά δεν έχω γίνει τόσο σκληρόπετση ακόμα, ώστε να μην προσβάλλομαι! (γελάει).

Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, όμως, δεν θα μπορούσα να μη σε ρωτήσω και γι’ αυτό. Επειδή πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες, τι σημαίνει το «unfollow» του συντρόφου σου στο Instagram; Οριστικό χωρισμό; Απόσταση; Τσακωμό; Ή κάτι που συνέβη τελικά κατά λάθος και έγινε πολύς λόγος γι’ αυτό άνευ σημασίας, αφού όλα παραμένουν καλά στην προσωπική σου ζωή και όπως τα ξέραμε τα τελευταία χρόνια;

Δεν επιθυμώ να σχολιάσω καθόλου το θέμα αυτό, ούτε και να δώσω μεγαλύτερη έκταση.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.