Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε για τo #MeToo – Ξέρω πάρα πολλούς από τον χώρο μας που τώρα τρέμουν

633

meleti_metoo3

Άντρες και γυναίκες, εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αρχίσει να μιλάει ο κόσμος, τόνισε στον «αέρα»

Με αφορμή την εξομολόγηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την κακοποίηση και το #MeToo, η Ελεονώρα Μελέτη, προχώρησε σε μια δική της αναφορά. Η ηθοποιός παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ότι «έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, το έχω πληρώσει με την υγεία μου».

Μέσω του «MEGA Καλημέρα» η παρουσιάστρια σχολίασε απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού, λέγοντας: «Εμείς μάθαμε ότι η κακοποίηση είναι ένα μαυρισμένο μάτι, μια ανοιγμένη μύτη, ένα χτυπημένο στόμα».

Συνέχισε, λέγοντας: «Η σωματική κακοποίηση είναι αυταπόδεικτη. Οι άλλες μορφές της κακοποίησης – επειδή δεν είναι και δεν φαίνονται και δεν αποδεικνύονται – δεν αναγνωρίζονται και από αυτούς που το βιώνουν και από αυτούς που το κάνουν. Αυτοί, εκείνη την ώρα μπορεί να το βαφτίζουν αλλιώς, να θεωρούν ότι είναι σημαντικοί και τους το επιτρέπει να φέρονται έτσι».

Στο τέλος αναφέρθηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης. «Χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αρχίσει να μιλάει ο κόσμος. Ξέρω ότι πάρα πολλοί από τον χώρο μας, άντρες και γυναίκες, τρέμουν – τρέμουν τώρα» είπε, ξεσπώντας η Ελεονώρα Μελέτη.