Ελένη Μενεγάκη: Τη μαστογραφία φέτος την έκανα ένα μήνα νωρίτερα

126

Menegaki1

Τι είπε η παρουσιάστρια για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε και φέτος στην καθιερωμένη φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου με αφορμή τον καρκίνο του μαστού. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού ενώ αποκάλυψε πως έχει κάνει τη φετινή της μαστογραφία νωρίτερα από τα γενέθλιά της όπως συνήθιζε. Αναφέρθηκε και στην εκπομπή της αλλά και στο πώς πέρασε το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση.

«Σε όσες δεν έχουν πάρει σοβαρά τι σημαίνει καρκίνος, να το κάνουν. Γυναίκες που ξέρω εγώ το αντιμετώπισαν, το νίκησαν. Τη μαστογραφία φέτος την έκανα ένα μήνα νωρίτερα».

Για την επιστροφή στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega  η παρουσιάστρια είπε: «Το ευχαριστιέμαι στην εκπομπή, ίσως πιο πολύ από πριν. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι εκτός, έμεινα σπίτι μου, ξεκουράστηκα. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με κάνει και ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα. Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια σας. Πιο χαλαρά αισθανόμουν στο πλατό, παρά να περπατήσω στο δρόμο. Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο, απολαμβάνω κάθε στιγμή».

Όταν όμως την ρώτησαν για το γεγονός ότι ο Alpha και φέτος απουσίαζε από την κάλυψη της εκδήλωσης αποχώρησε από τις κάμερες με μια ατάκα: «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα