Ελένη Μενεγάκη: Η ημερομηνία του φινάλε της εκπομπής της, το συμβόλαιό της και τα καλοκαιρινά σχέδια

Ήδη έχει κάνει τα σχέδιά της η Ελένη Μενεγάκη για το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και φυσικά μετράει αντίστροφα για την ημέρα που θα ρίξει αυλαία η εκπομπή της.


Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες αποφάσεις της αλλά και το πρόγραμμα του Alpha, η Ελένη και οι συνεργάτες της θα πουν αντίο στους τηλεθεατές μία εβδομάδα νωρίτερα από το προκαθορισμένο φινάλε της εκπομπής.

 

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με το TV Εθνος, ότι η ωραία Ελένη θα μας κουνήσει, το μαντίλι την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Επιθυμία της φυσικά, όπως είχε πει πρόσφατα, είναι να κλεί­σει τη φετινή σεζόν από κάποιο νησί. Προς το παρόν, όμως, ουδέν νεώτερον από την παραγωγή της εκπομπής.

Σε ό,τι αφορά τώρα το συμβόλαιό της που λήγει η λαμπερή παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα χαμογέλα, όπως αναφέρουν πηγές, δεν μπορεί να υπάρξει καμία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο της Ελένης γιατί υπάρχουν πολύ αυστηρές ρήτρες σε αυτό. Άλλες πηγές όμως αναφέρουν ότι τα συμβόλαια είναι για να αλλάζουν, ενδεχομένως και για να σπάνε.

Ο χρόνος, όπως πάντα θα δείξει αν θα παραμείνουν τα πράγματα όπως είναι για τη νέα σεζόν ή λόγω αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο κανάλι, θα υπάρξουν ανατροπές μέσα στο καλοκαίρι.

Όσο για τα καλοκαιρινά της σχέδια; Διαβάστε στην παρακάτω gallery τι έχει στο μυαλό της η όμορφη παρουσιάστρια…

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.