Ελένη Μενεγάκη: Έχω επιλέξει πρόσωπο για την εκπομπή και σκεφτόμουν ότι κάνω εξυπηρέτηση

385

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Κουρή στην εκπομπή της με τίτλο «Ελένη», στην οποία ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν κάνει δημόσιες σχέσεις και αυτό το θεωρεί αξιοπρέπεια, η παρουσιάσρια αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό της ζωής της.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του MEGA,  παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι κατά καιρούς μπορεί να έχει κάνει λάθος επιλογές για τους συνεργάτες της εκπομπής της.

«Μου έρχονται διάφορα στο μυαλό, επειδή είμαι πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά. Μου έρχονται και ανάποδα, να έχω επιλέξει δηλαδή εγώ ένα πρόσωπο και να ‘χω πει “αν δεν σε είχα διαλέξει εγώ, θα έλεγα ότι σε έφερε κάποιος με το ζόρι στην εκπομπή μου, ότι κάνω κάποια εξυπηρέτηση”. Θέλω να πω ότι όλα μου έχουν τύχει ρε παιδί μου. Και μπορεί κάποιος άλλος να έλεγε “τώρα αυτή γιατί τον πήρε, ποιος ξέρει ποιανού να ήταν…”, αλλά κι εγώ η ίδια να έχω αναρωτηθεί. Θέλω να πω ότι κάνουμε και λάθη, κάνουμε και σωστά. Όλα παίζουν. Τι θυμήθηκα… Τόσα χρόνια μου έρχονται διάφορα στο μυαλό» είπε η παρουσιάστρια.