Ελένη: Η αλλαγή στα μαλλιά της πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, αφού τα παιδιά της ξεκίνησαν σχολείο και η ίδια σε λίγες μέρες ξεκινά την εκπομπή της.

Η Ελένη πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, πήγε στο κομμωτήριο. Και μπορεί ένα ολόκληρο καλοκαίρι να την βλέπαμε με κοτσιδάκια και ατημέλητο look, όμως τώρα που επέστρεψε στην Αθήνα, η παρουσιάστρια είπε να ανανεωθεί… Έβαψε τα μαλλιά της σε έναν διαφορετικό τόνο ξανθού και όπως θα δείτε είναι πιο μακριά και πλούσια λόγω των εξτένσιον, που φορά και το έχει πει και η ίδια μέσα από την εκπομπή της.
Η Ελένη αυτό το διάστημα προετοιμάζει την εκπομπή της, αφού πρόκειται να κάνει αλλαγές τόσο στις στήλες της, όσο και στην ομάδα της. Αναμένουμε να την δούμε ανανεωμένη στο πλατό της εκπομπής της με τη νέα ομάδα!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.