Έλενη Φουρέιρα: Σε billboard στην Times Square – «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα», λέει η τραγουδίστρια

586

foureira-main

«Σαρώνει» στα charts η τραγουδίστρια και κάνει διεθνή καριέρα, με τη φήμη της να φτάνει έως τις ΗΠΑ

Ακόμα ένα σπουδαίο… επίτευγμα έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα που τα τελευταία χρόνια καταγράφει την μία επιτυχία μετά την άλλη.

Αγαπήθηκε από τους Έλληνες, λατρεύτηκε από τους Ισπανούς και τώρα κατακτά τις Ηνωμένες Πολιτείες αφού έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

 

 

 

foureira2

Η νέα διεθνής αυτή διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η «εκρηκτική» Φουρέιρα έγινε ambassador της Ελλάδας και της Κύπρου

στην παγκόσμια καμπάνια του «Spotify» με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.

«Ω Θεέ μου, μοιάζει με όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», έγραψε η τραγουδίστρια σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist «Equal Global» στο Spotify.

Eleni Foureira - YAYO - Official Music Video HD

Η Ελένη Φουρέιρα,  που «σαρώνει» σε Spotify streams σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στην playlist με τη μεγάλη επιτυχία «YAYO», που κυκλοφορεί από την Panik Records και κατέκτησε τα charts, ενώ μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια YouTube views.

foureira3

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την «Equal Greece» και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.

foyreira1

Πηγή: Πρώτο Θέμα