Ελένη Χατζίδου: Οι αδημοσίευτες φώτο λίγο πριν τον τοκετό και το σχόλιο

Της Μαρίας Μάκου

Τα είχε όλα έτοιμα για το baby shower party, μάλιστα το γιόρτασε έχοντας κοντά της τους φίλους της… γιατί πιο πριν όμως, δεν είδαμε φωτογραφίες;

Τα είχε όλα έτοιμα για το baby shower party, μάλιστα το γιόρτασε έχοντας κοντά της τους φίλους της… γιατί πιο πριν όμως, δεν είδαμε φωτογραφίες;

Το χρονικό της γέννησης
Ξημερώματα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκαν πρόωρα το πρώτο τους παιδάκι.

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ» έγραψε στο Instagram η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά την γέννηση της μικρής της κόρης, δημοσιεύοντας μάλιστα την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας.

Ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα και μια αξιολάτρευτη φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του, δημοσίευσε και ο Ετεοκλής, στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. «Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας».

 

Ο λόγος που γέννησε πρόωρα
Η Ελένη Χατζίδου, λίγες μέρες μετά τον τοκετό της, μίλησε στην Real και αποκάλυψε τον λόγο: «Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό! Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι. Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου».

Το Baby Shower party
Πριν μερικές ώρες η όμορφη μανούλα βρήκε χρόνο και δημοσίευσε φωτογραφίες από το baby shower party για πρώτη φορά μετά τον τοκετό της. Φωτογραφίες που μέχρι πριν δεν μας είχε δείξει ξανά. Η μία μάλιστα συνοδευόταν από ένα αστείο σχόλιο, δίνοντας τη συμβουλή της σε όλες τις έγκυες μαμάδες που την ακολουθούν να μην αφήσουν για τελευταία στιγμή το baby shower. «Συμβουλή: μην κάνετε το baby shower στον 9ο εκτός και αν θέλετε να γεννήσετε την ίδια μέρα!».

Δείτε τις αδημοσίευτες φώτο από το baby shower, βίντεο από την προετοιμασία του party καθώς και τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.