Ελένη Ασημάκη: Το κορίτσι που θα μπορούσε να είναι η νικήτρια του Gntm αλλά έμεινε εκτός σπιτιού λόγω προβλήματος υγείας

Αποτέλεσμα εικόνας για ελενη ασημακη

Η μόλις 18 χρονών, Ελένη Ασημάκη με καταγωγή από τη Νιγηρία και την Κρήτη, έπρεπε να αποχωρήσει αναγκαστικά από το reality μοντέλων εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η όμορφη Ελένη καταφερε να φτάσει μέχρι το Bootcamp αλλά δεν πέρασε στο σπίτι του Gntm γιατί το απαγόρευσαν οι θεράποντες γιατροί της. Το όμορφο μοντέλο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 14 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος. Το νεαρό μοντέλο δεν καταφερε να περασει στο σπίτι του reality ενώ η Βίκυ Καγιά της είπε: «Δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις. Είσαι απλά μοντέλο! Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα! Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις! Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του Next top model! Μας έκανες μεγάλη τιμή και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το περίπλοκο πρόβλημα υγείας, το οποίο έχεις. Για το δικό σου καλό δε θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία της πίεσης, της ορθοστασίας, ταλαιπωρίας, γιατί πραγματικά αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σου».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.