Έλενα Τσαγκρινού: Ο πατέρας της μιλάει για τη χθεσινή εμφάνισή της στη Eurovision 2021 και για το ενδεχόμενο γάμου με τον Mike

της Κωνσταντίνας Σαρηγιάννη

1234

Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην  Εurovision

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας της Έλενας Τσαγκρινού, Κώστας Τσαγκρινός.

Ο ίδιος σχολίασε τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση της κόρης του στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 με την

Κύπρο, όπου εντυπωσίασε και κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πατέρας της τραγουδίστριας ήταν πολύ περήφανος και ανέφερε πως η Έλενα δούλεψε πολύ για να π«Η Έλενα είναι ένας πολύ ήπιος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, πολύ συνεργάσιμος και πολύ δουλευταρού. Ανταλλάσσουμε κάθε μέρα μηνύματα, της εύχομαι τα καλύτερα, της δίνω δύναμη, είναι ήρεμη, δεν έχει άγχος, έχει δουλέψει πάρα πολύ και πιστεύει πολύ στον εαυτό της. Από χθες δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε. Θα μιλήσουμε σίγουρα αργότερα. Δούλευε πάρα πολλές ώρες, έκανε πρόβες, τρομερή γυμναστική, προσεγμένη διατροφή και ωράρια ύπνου. Είχε δοθεί 100% σε αυτό το πράγμα. Ήταν αφοσιωμένη σε αυτό», είπε ο πατέρας της Έλενας Τσαγκρινού.

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε ο σύντροφος της Έλενας ο Mike, ο οποίος ανέφερε πως αν είναι μαζί μερικά χρόνια ακόμα θα ήθελε να την παντρευτεί, ο πατέρας της τραγουδίστριας είπε: «Είναι μικρά τα παιδιά ακόμα. Έχουνε μέλλον. Αυτή τη στιγμή προέχει το καλλιτεχνικό»