‘Έλενα Παπαρίζου, παραμένει το Number One

της Ελπίδας Παπαδανιήλ

399

Έλενα Παπαρίζου: Πότε κυκλοφορούν τα music videos του #ProjectApohrosis

Μοναδικά εντυπωσιακή η Έλενα Παπαρίζου, 16 χρόνια μετά τη μεγάλη της νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο θεσμό της Eurovision με το τραγούδι Number One.

Η εμφάνισή της ως επίτιμη προσκεκλημένη στο θεσμό της Eurovision 2021 καθήλωσε τους πάντες. Και πράγματι, η Έλενα Παπαρίζου παραμένει λαμπερή, με μια φωνή που μας καθηλώνει με την ωριμότητα, την σταθερότητά της και το εύρος της, με μια κίνηση αβίαστη και ζωντανή, που αποπνέει αισθητική ισορροπία.

Τα πικρόχολα σχόλια δεν την αγγίζουν, άλλωστε δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τις δικές μας μικροπρεπείς εντυπώσεις. Με απίστευτη αυτοπεποίθηση και ωριμότητα που της χαρίζει η μέχρι τώρα επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία, σχεδιάζει τα επόμενα βήματα της καριέρας της αλλά και της ζωής της. Άλλωστε η καινούρια της δουλειά, το νέο της CD που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Αποχρώσεις», αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία. Είναι το 10ο προσωπικό album της καριέρας της.

Οι «Αποχρώσεις» περιλαμβάνουν στο σύνολο 13 τραγούδια, ανάμεσά τους τα ήδη γνωστά mega hits «Κάτι Σκοτεινό», «Άσκοπα Ξενύχτια», το ντουέτο «Έτσι Είναι Η Φάση» με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά, το «Μίλα Μου», το Νο1 airplay single «Σε Ξένο Σώμα» αλλά και το ολοκαίνουργιο single “Deja Vu” με τη συμμετοχή της Marseaux. Μάλιστα, παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου παρουσιάζει το #ProjectApohrosis, 8 διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα 8 καινούργια κομμάτια του άλμπουμ.

Μοναδική Έλενα Παπαρίζου, με μοναδικές επιτυχίες!

Πηγή Πληροφοριών: in.gr