Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου για revenge porn: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο»

1053

Elena_Kremlidou

«Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική και σίγουρα χωρίς την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα», λέει η influencer

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της στο youtube έλαβε πρόσφατα στα social media μήνυμα το οποίο περιελάμβανε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου και της έλεγαν ότι είναι εκείνη που πρωταγωνιστεί.

Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά της όταν ήρθε αντιμέτωπη με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να έχει διαρρεύσει δηλαδή ένα revenge porn βίντεό της στο διαδίκτυο.

«Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου για να συνεχίσει: «Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω; Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μιας κοπέλας που δεν ήθελε να είναι στα χέρια σου αυτό το βίντεο;»

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε και για τις φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου στις οποίες ήταν όντως εκείνη περιγράφοντας τα πρώτα συναισθήματα και τις σκέψεις της.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, το πρώτο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ένα μούδιασμα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα γιατί τότε ήταν πολύ πιο εύκολο. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική και σίγουρα χωρίς την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα», είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα και τα έβαλε με όσους διακινούν και όσους βλέπουν το συγκεκριμένο υλικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα