Έλενα Χριστοπούλου: Η συμβουλή στους fan της τα Χριστούγεννα!

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες που οι περισσότεροι γνώρισαν στο Greece’s Next Top Model. Η coach των κοριτσιών του GNTM κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το στιλ και την προσωπικότητά της. Λόγω της ιδιότητάς ως booker έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές Ελληνίδες που έκαναν καριέρα στο χώρο του μόντελιγγκ, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το σχεδιασμό ρούχων.

Μετά το τέλος του GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου κράτησε όμορφες αναμνήσεις και επέστρεψε στην καθημερινότητά της. Τις ημέρες των Χριστουγέννων μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, συμβουλεύοντας τους να είναι πάντα ο εαυτός τους. Συγκεκριμένα η κομψή coach του GNTM σε ανάρτησή της έγραψε: “#nomoreκαρβουνο Μια ζωή σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι …πως θα το πουν … γιατί θα το πουν …πως θα το εξηγήσω… πως θα τους εξηγήσω… κ ήταν όλοι καλά εκτός από εμένα. Repeat after me : say NO without explaining yourself”.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.