Εκατοντάδες άνθρωποι φωτογραφήθηκαν γυμνοί στην Ισπανία για να δείξουν ότι οι γυναίκες είναι σοφότερες

Αυτός ήταν ο στόχος του φωτογράφου Σπένσερ Τούνικ


Περισσότεροι από 1.300 άνδρες και γυναίκες προσφέρθηκαν εθελοντικά να ξεγυμνωθούν μέσα στη μέση του δρόμου στη Βαλένθια της Ισπανίας προκειμένου να λάβουν μέρος σε μια γυμνή φωτογράφιση του Σπένσερ Τούνικη αφιερωμένη στη γυναικεία χειραφέτηση.

Ο διάσημος φωτογράφος που έχει ως έδρα τη Νέα Υόρκη διευκρίνισε ότι η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια του φεστιβάλ IntraMurs που διεξάγεται στην ισπανική πόλη.

Στις περισσότερες από τις φωτογραφίες οι άνδρες βρέθηκαν στο έδαφος με τις γυναίκες από πάνω τους με στόχο να δείξει ο φωτογράφος ότι το θηλυκό φύλο «είναι το σοφότερο από τα δύο».

«Με αυτές τις φωτογραφίες δεν ήθελα να δείξω ότι τα δύο φύλα είναι ίδια αλλά να ανυψώσω τις γυναίκες πάνω από τους άνδρες ως το σοφότερο φύλο» είπε χαρακτηριστικά ο Σπένσερ Τούνικ.

Ο Τούνικ είναι διάσημος για τις γυμνές ομαδικές φωτογραφίσεις του τις οποίες, μεταξύ άλλων, έχει κάνει στην Όπερα του Σίδνεϊ, στην Πόλη του Μεξικό, στο στάδιο «Ερνστ Χάπελ» στην Αυστρία και στο Place des Arts στο Μόντρεαλ.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.