Έκανε τρεις διαρρήξεις μέσα σε 15 μήνες στη Σάμο

343

Το πρώτο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με φυσικό αέριο - Parallaxi Magazine

Είχε παραβιάσει μια αγροτική αποθήκη, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα φορτηγό

Τουλάχιστον τρεις κλοπές είχε διαπράξει από τον Οκτώβριο του 2019 ως πριν από λίγες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθοκάμπου στη Σάμο ένας Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Στο διάστημα αυτό, ο δράστης είχε παραβιάσει μια αγροτική αποθήκη, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα φορτηγό και είχε κλέψει συνολικά ένα ποδήλατο, δύο στολές κατάδυσης, ένα ψαροντούφεκο, ένα μεταλλικό γάντζο και μια βαλίτσα με ηλεκτρολογικά εργαλεία, μέρος των οποίων βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών και κατασχέθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Βρήκαν τον δράστη τριών διαρρήξεων στην Χαλκιδική

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα προέκυψαν από την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Μουδανιών για τις διαρρήξεις τριών καταστημάτων σε περιοχές της Χαλκιδικής, από τα οποία είχαν κλαπεί 500 ευρώ και διάφορα εμπορεύματα τα ξημερώματα της 12ης Νοεμβρίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο συνεργό του.