Ειρήνη Καζαριάν: Δεν πάει ο νους σας πόσο κοστίζουν τα sneakers της

Η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν αγαπάει τη μόδα και τις τάσεις της.


Μετά το τέλος του reality μόδας, κάνει πολλές φωτογραφίσεις και εξελίσσεται σε μια fashionista με ακριβά γούστα. Αυτό, το αποκάλυψε η ίδια μέσα από το Instagram όπου δημοσίευσε φωτογραφία με το νέο της απόκτημα που δεν είναι άλλο από ένα ζευγάρι sneakers.

Όταν λέμε sneakers, δεν εννοούμε ένα οποιοδήποτε ζευγάρι, αλλά του οίκου Christian Louboutin, τα οποία είναι η φετινή πρόταση του οίκου και είναι διακοσμημένα με τρουκς και το κύριο υλικό τους είναι το νεοπρέν.

Και όπως έχετε ήδη καταλάβει η τιμή τους είναι όχι απλά τσιμπημένη, αλλά πολύ τσιμπημένη, αφού κοστίζουν 995 ευρώ! Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Αυτό, που δεν μας γνωστοποίησε η Ειρήνη Καζαριάν είναι εάν τα αγόρασε ή της τα έκαναν δώρο ή αν τα έβαλε για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφησης. Όπως, και να έχει, της πηγαίνουν αρκετά!

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.