Είναι οριστικό! Μετά το Τατουάζ, αυτή τη σειρά ετοιμάζουν και σ’ αυτό το κανάλι!

23

To τατουάζ ολοκληρώνει τον κύκλο του τον Ιούνιο και οι συντελεστές της σειράς σχεδιάζουν τα νέα τους επαγγελματικά βήματα.
Και μπορεί το Τατουάζ να μην έχει ολοκληρωθεί, όμως η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν τις σειρές που επιθυμούν να πουλήσουν στους ενδιαφερόμενους σταθμούς, με σκοπό να προβληθούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι τρεις δημιουργοί έχουν στα σκαριά δύο νέες καθημερινές σειρές, εκ των οποίων η μία θα είναι κυπριακής παραγωγής και είναι η μεταφορά του βιβλίου «Αστέρια στην άμμο» της Ρένας Ρώσση-Ζαίρη σε διασκευή Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολαΐδη.

Η δεύτερη σειρά θα είναι ελληνοκυπριακής παραγωγής σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Και μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου να έχουν κλειστά τα χαρτιά τους και να μην μιλάνε, ο Κούλλης Νικολάου σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε: «Βρισκόμαστε ήδη στη διαδικασία κτισίματος ενός πρότζεκτ με τον Alpha Κύπρου. Πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, «Αστέρια στην Άμμο». Αυτή την περίοδο αναζητούμε το καστ της σειράς και προετοιμαζόμαστε για τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου. Αυτή θα είναι η πρότασή μας προς τον Alpha Κύπρου.»!

Υπάρχει καθόλου το ενδεχόμενο επιστροφής σας πίσω στον ΑΝΤ1;

Όταν κι εφόσον είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε κάτι, λογικό είναι να μην αποκλείσουμε συνεργασία με κανένα κανάλι. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε το χρονικό πλαίσιο που θα είμαστε έτοιμοι.

Τι συναισθήματα σου αφήνει όλη αυτή η διαδικασία;

Δεν θα έλεγα ότι με αφήνει άφθαρτο όλος αυτός ο προγραμματισμός, αλλά είναι μοιραίος και δυστυχώς είναι μέσα στη διαδικασία της δουλειάς μας. Ξέρουμε ότι για να προχωρήσεις παρακάτω, πάντα, κάτι αφήνεις πίσω σου. Το μεταβατικό στάδιο, από μία δουλειά σε άλλη, κρύβει τεράστιες χαρές, σχέσεις δημιουργικότητας αλλά και κάποια πράγματα που θέλουν χρόνο να θεραπευτούν.

Σε επηρέασε ψυχολογικά;

Εσύ, τι λες; Άλλοι τρώνε τα νύχια τους από το άγχος εγώ βγάζω τις τρίχες από το μούσι μου από αμηχανία και στρες.

Αισθάνεσαι ότι έχεις προδώσει κάποιους ανθρώπους;

«Είναι ο φόβος μου να μη συμβαίνει. Δεν στοχεύουμε να εγκαταλείπουμε αλλά να προχωρούμε. Όταν προχωράς, αναπόφευκτα, αφήνεις πίσω σου κάποιους ανθρώπους, σμίγεις με κάποιους άλλους, αλλά από την αρχή τονίζω ήταν δηλωμένο ότι έτσι θα γινόταν. Δεν υπογράψαμε καμία συμφωνία με τον ΑΝΤ1 ότι θα ήμασταν μαζί εφ’ όρου ζωής αλλά ούτε με τον Alpha ούτε και με το επόμενο κανάλι που ίσως προκύψει συνεργασία.», υπογράμμισε στο Tv Mania!