Είδαμε την αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη και η σιλουέτα της σκοτώνει

Κασσιανή πες μας τι τρως και πως γυμνάζεσαι το καλοκαίρι είναι κοντά

Η Κασσιανή Τανιμανίδη είναι η μικρή αδερφή του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη ενώ τα αδέρφια της οικογένειας είναι συνολικά τρία, με έναν ακόμη αδερφό, τον Παναγιώτη, ο οποίος είναι γυναικολόγος.

Οι τρεις τους είναι πολύ δεμένοι και τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί, ενώ ο Παναγιώτης και η Κασσιανή έχουν πάει και στον Άγιο Δομίνικο όπου ο Σάκης κάνει τα γυρίσματα του reality επιβίωσης Survivor.

Για την Κασσιανή δεν γνωρίζουμε πολλά καθώς κρατάει χαμηλό προφίλ, αυτό που έχει δηλώσει όμως για τον αδερφό της είναι ότι αγαπάει παθολογικά τη μαμά τους.

Αυτή τη φορά, είδαμε την ίδια μαζί με τον μπαμπά της και τη νύφη τους, Χριστίνα Μπόμπα να επισκέπτονται μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας όπου και τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός.

Η Κασσιανή έχει πολύ ωραίο σώμα,με καλλίγραμα ψηλά πόδια και εμείς εν όψει καλοκαιριού θα θέλαμε να μάθουμε πως κρατιέται σε φόρμα.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.