Έγκλημα στην Καβάλα: Την στραγγάλισε με το ένα χέρι, ήταν προμελετημένο, αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας της Άιντας

176

«Αποπειράθηκε υποτίθεται να κόψει τις φλέβες του στις 23:55, ξέρετε γιατί; Τον απειλούσαν ο πατέρας και ο θείος της 43χρονης που είχε δολοφονήσει, του έλεγαν “άνοιξε, θα σπάσουμε την πόρτα”. Η μόνη λύση για να ξεφύγει ήταν να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να αυτοτραυματιστεί» τόνισε ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού από τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα, έδωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας.

«Αποπειράθηκε υποτίθεται να αυτοκτονήσει στις 23:55, λίγο πριν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία. Κάποιος, όταν κόβει τις φλέβες του πεθαίνει σε λίγη ώρα» εξήγησε ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης Άιντας Παπαδοπούλου. 

«Ξέρετε γιατί αυτοτραυματίστηκε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία στις 00:00;» συνέχισε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, μιλώντας για τον 55χρονο συζυγοκτόνο. «Τον απειλούσαν ο πατέρας και ο θείος της Άιντας, του έλεγαν “άνοιξε, θα σπάσουμε την πόρτα!”. Η μόνη λύση ήταν να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να αυτοτραυματιστεί» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της νεκρής φαρμακοποιού.

Αναφερόμενος στο χρονικό της στυγερής δολοφονίας το απόγευμα της Πέμπτης, ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού έδωσε αναλυτικά στοιχεία για τον χρόνο τέλεσης του στραγγαλισμού της Άιντας, που τοποθετείται χρονικά στις 17:00. Από εκείνη την ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα, για επτά ολόκληρες ώρες δηλαδή, ο 55χρονος δολοφονος κρυβοταν μέσα στο φαρμακείο, δίπλα στη νεκρή 43χρονη, έχοντας κατεβάσει τα ρολά ώστε το κατάστημα να φαίνεται κλειστό.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα