Εγκατέλειψε και ο δεύτερος δικηγόρος το φερόμενο ως θύμα στην υπόθεση βιασμού του Νεϊμάρ

Του Ταξιάρχη Ν.

Ο δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Νεϊμάρ για βιασμό, παραιτήθηκε διότι το μοντέλο ισχυρίστηκε πως της έκλεψε το τάμπλετ, το οποίο περιείχε ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μετά τον πρώτο δικηγόρο του φερόμενου ως θύματος και ο δεύτερος αποφάσισε αν εγκαταλείψει το μοντέλο από την Βραζιλία. Ο Ντανίλο Γκαρσία Αντράντε παραιτήθηκε από την υπόθεση, καθώς εκείνη τον κατηγόρησε πως της έκλεψε το τάμπλετ το οποίο περιείχε ενοχοποιητικά στοιχεία με βάση τα λεγόμενά της. Συγκεκριμένα ισχυρίζεται πως υπάρχει ένα βίντεο επτάλεπτης διάρκειας που σχετίζεται με το θέμα του ποδοσφαιριστή και τον βιασμό.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος αναφέρει πως αυτοί οι ισχυρισμοί λέγοντας: “Θα ήθελα και εγώ πολύ να έχω πολύ το βίντεο που η ίδια λέει πως έχει στην κατοχή της, γιατί θα ήταν κρίσιμο για την υπόθεση. Όμως δεν το είδα ποτέ, ούτε φυσικά το έχω στην κατοχή μου”, ήταν το σχόλιο του δικηγόρου του.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.