Εγκαταλείπει για λίγο τη μουσική σκηνή η Taylor Swift

Swift

Αποφασισμένη να εγκαταλείψει τη μουσική σκηνή είναι η Τέιλορ Σουίφτ. Και μη βιαστείτε οι «Swifties» να βυθιστείτε στην απογοήτευση, αφού η 25χρονη σταρ δεν σκοπεύει να το κάνει για πάντα, αλλά σκέφτεται να δώσει ένα χρονικό διάστημα στον εαυτό της για να ξεκουραστεί και να κάνει πράγματα που της αρέσουν.

«Νομίζω ότι χρειάζομαι κάποιο χρόνο να μείνω εκτός. Οι άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται ένα διάλειμμα από μένα», δήλωσε στο μουσικό περιοδικό ΝΜΕ η νεαρή σούπερ σταρ. «Θέλω να βγω έξω με τους φίλους μου. Να γράψω νέα μουσική. Ίσως και να μην γράψω. Δεν ξέρω», είπε κουρασμένη από την υπερέκθεση στα μέσα ενημέρωσης.

Χάρη στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το άλμπουμ της «1989» που κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά, η μικρή Τάι-Τάι έχει μέχρι τον Δεκέμβριο ένα γεμάτο πρόγραμμα από εμφανίσεις.

Αν προστεθεί σ’ αυτό και το γεγονός ότι συνεχώς απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με τους έρωτές της, τότε είναι λογικό η τραγουδίστρια να πιστεύει πως θα μπορούσε τελικά να είναι η στιγμή να «σβήσει» τα φώτα της δημοσιότητα, για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.