Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων

Ολοκληρώθηκε η απολογία Ρουπακιά

xrysh avgi copΕλεγχο πραγματοποιεί εδώ και λίγη ώρα στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής κλιμάκιο ελεγκτών του ΣΔΟΕ κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Ο έλεγχος διενεργείται στα βιβλία και στοιχεία του κόμματος, στη χρηματοδότησή του και στις δαπάνες. Συναντήσεις με τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων προγραμματίζει ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, σε μια προσπάθεια να υπάρξει κοινή πρόταση για το θέμα της διακοπής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Αυτή την ώρα ο κος Μιχελάκης συναντάται με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση. Η σχετική τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί μεθαύριο Πέμπτη.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία ενώπιον των ανακριτικών του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.