«Εφιαλτικός» τσακωμός στην Κέρκυρα της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά! Χωρίζουν;

Μπορεί να είναι ευτυχισμένοι αυτό όμως δεν σημαίνει πως καθημερινά δεν υπάρχουν μικρές εντάσεις ανάμεσά τους, που όμως θα μπορούσε κανείς να πει πως δίνουν μια φλόγα στην σχέση τους!

Ρεπορτάζ φωτιά ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr για έναν εφιαλτικό τσακωμό που είχε η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά στις πασχαλινές τους διακοπές στην Κέρκυρα!

Η αλήθεια είναι πως καιρό τώρα δημοσιεύματα τους θέλουν να περνάνε κρίση στην σχέση τους και να φτάνουν μέχρι και στον χωρισμό! Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες και 100% επιβεβαιωμένες από πηγή μου, το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και δεν πρόκειται να τους χωρίσει τίποτα…

Μπορεί να είναι ευτυχισμένοι αυτό όμως δεν σημαίνει πως καθημερινά δεν υπάρχουν μικρές εντάσεις ανάμεσά τους, που όμως θα μπορούσε κανείς να πει πως δίνουν μια φλόγα στην σχέση τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο τραγουδιστής με την σύζυγό του γευμάτισαν το Σάββατο το μεσημέρι σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα μαγαζιά στο κέντρο του νησιού! Ήταν μέσα στα μέλια κατά την διάρκεια του δείπνου τους, χωρίς τα παιδιά τους όμως… Φαίνεται πως βρήκαν ένα μικρό κενό μέσα στην ημέρα τους να το διαθέσουν για εκείνους…

Σύμφωνα, όμως με άνθρωπο που βρέθηκε κοντά τους, όταν το ζευγάρι βγήκε από το μαγαζί και περίμενε υπομονετικά να βρει ένα ταξί κάτι… παράξενο συνέβη!

Η Κάτια Ζυγούλη, για άγνωστο λόγο, λίγο μούτρωσε και το πρόσωπό της σκοτείνιασε! Συγκεκριμένα μου μεταφέρθηκε: «Δεν ξέρω τι έγινε εκεί που ήταν όλο πίτσι πίτσι, ξαφνικά με το που βγήκαν από το μαγαζί εκείνη σα να μούτρωσε! Τους έχασα ένα δευτερόλεπτο από τα μάτια μου γιατί ήμουν στο περίπτερο δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη! Λίγο πριν σταματήσουν το ταξί μάλιστα ο Σάκης κουνούσε πολύ έντονα τα χέρια του αλλά μιλούσα χαμηλόφωνα! Δεν της φώναξε! Πάντως η Κάτια φάνηκε να επηρεάστηκε πολύ! Το ίδιο βράδυ τους είδαν σε ένα μπαράκι και η Κάτια δεν ήταν και πολύ στα πάνω της! Τι να σου πω…»

Πηγή: youweekly.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.