Ε.Ρ.Τ.: “Λυπούμαστε για αυτό”

Του Γιάννη Λ.

Την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 21:00, η Ε.Ρ.Τ. έδειξε την πολιτική εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής, δίχως να δείξει τις υπόλοιπες ειδήσεις της ημέρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η δημόσια τηλεόραση τόνισε πως ήταν λάθος η μη προβολή των υπόλοιπων ειδήσεων της ημέρας, όπως, για παράδειγμα, τη διάλυση της Βουλής. “Θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων”, αναφέρει η τοποθέτηση της Ε.Ρ.Τ.

«Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της Ε.Ρ.Τ. πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του δελτίου Ειδήσεων.

Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. λυπάται για αυτό», ήταν η ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.