Δύσκολες ώρες για τον Justin Bieber

240
  1. Ο Justin Bieber μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη και ζήτησε από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν για εκείνον.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του να προσεύχεται, ενώ τον αγκαλιάζουν ο μάνατζέρ του, Scooter Braun και ο Kanye West.

«Απλώς ήθελα να σας ενημερώσω λιγάκι, ελπίζοντας πως όσα περνάω θα έχουν απήχηση σε εσάς. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Νιώθω φοβερά αποκομμένος και περίεργα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας. «Πάντα συνέρχομαι οπότε δεν ανησυχώ, απλώς ήθελα να σας μιλήσω και να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα», πρόσθεσε ο 25χρονος.

Η ανάρτησή του έρχεται περίπου έναν μήνα μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο διάσημος ποπ σταρ είχε ξεκινήσει θεραπεία για να αντεπεξέλθει στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

«Ο Justin κάνει ψυχοθεραπεία για την κατάθλιψη, κάτι με το οποίο παλεύει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν είχε κανονική παιδική ηλικία λόγω της τεράστιας φήμης του και παλεύει με το γεγονός πως θέλει μια κανονικότητα. Ένιωσε πως ήθελε ένα συναισθηματικό ρεγουλάρισμα και με την βοήθεια της γυναίκας του, συγγενών και φίλων, ζήτησε βοήθεια», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή.