Δράσεις των σπουδαστών της New Media Studies

της Ελπίδας Παπαδανιήλ

1048

Μπορεί η πανδημία και το lockdown να μας έχουν περιορίσει κατ’ οίκον και να μη μας επιτρέπουν να συναντηθούμε μεταξύ μας και με τους αγαπημένους μας καθηγητές, ως όμως ευρηματικοί και ανήσυχοι που είμαστε βρίσκουμε τρόπους να συνδεθούμε και να σας φέρουμε κοντά στο έργο μας.

Έτσι, από το Φεβρουάριο έχουμε ξεκινήσει μια σειρά δράσεων με στόχο την επαφή μας με τη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ.

Μετά την επιτυχημένη διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στις 14 Φεβρουαρίου, την Παρασκευή 12 Μαρτίου ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των σπουδαστών της σχολής δημοσιογραφίας New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη στην αποκριάτικη εβδομάδα που οργάνωσε το ραδιόφωνο του Alpha 104,7 με τίτλο «Carnival Week».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η υπεύθυνη οργάνωσης της δράσης και σπουδάστρια στην NMS, Παπαδανιήλ Ελπίδα

Υπεύθυνη οργάνωσης της δράσης ήταν η σπουδάστρια της σχολής Παπαδανιήλ Ελπίδα και τους σπουδαστές φιλοξένησε στην ραδιοφωνική εκπομπή η σπουδάστρια Γεωργία Καμαρίτη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και σπουδάστρια της NMS, Γεωργία Καμαρίτη 

Οι σπουδαστές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετείχαν στην ραδιοφωνική εκπομπή παρουσιάζοντας τα αποκριάτικα ήθη και έθιμα του τόπου τους και σχολιάζοντας μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους τις δράσεις των αποκριάτικών σχημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Alpha 104,7 που αγκαλιάζει και φιλοξενεί τις δράσεις μας και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του ραδιοφώνου Αντώνη Χόμπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως από καρδιάς οφείλουμε στο Σταμάτη Μαλέλη και τη New Media Studies που ενισχύει, στηρίζει αλλά και εμψυχώνει τις δράσεις των σπουδαστών της.

Στη δράση συμμετείχαν οι σπουδάστριες Βιβή Γκίκα, Βαλάντια Γκιώνη, Ρίτση Τσακούμη, Μαριάννα Μανωλοπούλου,Παπαδανιήλ Ελπίδα.

Η συνέχεια έπεται….

Image preview

Η σπουδάστρια της NMS, Βιβή Γκίκα 

Image preview

Η σπουδάστρια της NMS, Βαλάντια Γκιώνη 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η σπουδάστρια της NMS, Μαριάννα Μανωλοπούλου 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η σπουδάστρια της NMS, Ρίτση Τσακούμη