Δούκισσα Νομικού: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του «Super Makeover»

710

Δούκισσα Νομικού : Αυτός είναι ο κούκλος αδελφός της | in.gr

Τις μεταμορφώσεις θα αναλαμβάνει ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής, η Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου και η Hair Stylist expert Σοφία Νομικού

Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση, καθώς είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ωστόσο, η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣKAI και την εκπομπή “Super Makeover”.

Η Δούκισσα Νομικού υποδέχεται, στο πιο stylish loft της πόλης, όλους όσοι είναι έτοιμοι για την αλλαγή που τους αξίζει. Experts στο Styling, στο Make Up, στο Hair Styling, αλλά και ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας και κοσμετολογίας θα ακούνε, θα μελετάνε, θα προτείνουν και θα αναλαμβάνουν την υλοποίηση των αλλαγών.

Τις μεταμορφώσεις θα αναλαμβάνει ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής, η Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου και η Hair Stylist expert Σοφία Νομικού.

Μάλιστα, στο τρέιλερ της εκπομπής ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας. Το “Super Makeover” ξεκινάει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:00.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)