Δώρος Παναγίδης: “Ξεσκεπάζει” την παραγωγή του Power of Love

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκαν  καλεσμένοι το βράδυ της Τετάρτης (30/01) οι πρώην παίκτες του ριάλιτι αγάπης, Δώρος Παναγίδης και Αθήνα Χρυσαντίδου. Το ζευγάρι που κατάφερε να διατηρήσει τον δεσμό του και έξω από το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Της Σοφίας Σιώζου

Ο Δώρος Παναγίδης αναφέρθηκε στην παραγωγή του POL και στα τεχνάσματα της προκειμένου να προκαλεί ίντριγκες και τσακωμούς. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Όλοι ξέραμε ότι ήταν το λάθος ριάλιτι, κανείς δεν ήθελε να πάει να ερωτευτεί σε ένα σπίτι. Εκεί που νιώθαμε ότι θίγεται η αξιοπρέπεια μας και κάποια πράγματα δεν μας ταιριάζουν, ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγουμε. Σωστά πράξαμε, δείξαμε ότι δεν είμαστε εκεί για κανένα έπαθλο γιατί δεν γνωρίζαμε και ποιο είναι το έπαθλο. Μιλάμε για ένα ριάλιτι μονταρισμένο, μπορούν να κόψουν και να ράψουν ότι θέλουν. Να θέλουν να παρουσιάσουν πράγματα και καταστάσεις. Ένα παράδειγμα απλό και ουσιαστικό για να καταλάβεις τι εννοώ. Από τη στιγμή που μπαίνουν δυο καινούργιοι παίκτες και τους λες “στοχεύεις σε αυτή την κοπέλα για να κάνω νούμερα. Αυτή η κοπέλα ξέρεις ότι έχει σχέση. Στοχεύεις σε αυτήν είτε σου αρέσει είτε όχι”. Αυτή είναι η τακτική που θα μπεις μέσα. Αμέσως ξεκινούν και δημιουργούνται κάποιες ίντριγκες… Δηλαδή έρχεται να με προκαλέσει εμένα… Είναι κάποια πράγματα που θα γίνουν από τον παρουσιαστή λαϊκό δικαστήριο, γιατί έγινε αυτό, γιατί το άλλο…”.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.