Δολοφονία Καραϊβάζ: Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για να απολογηθούν

206

karaivaz_g_arthro

Μπορεί σύντομα να κληθούν για εξηγήσεις κάποια από τα άλλα τρία πρόσωπα που αναφέρονται στην δικογραφία

Έφτασαν λίγο πριν τις 10:30 στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ προκειμένου να απολογηθούν για βαρύτατες κατηγορίες.

H σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την υπόθεση, καθώς θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις οι δύο συλληφθέντες και αναμένεται να εξηγήσουν πώς γίνεται να εντοπίζεται το βανάκι να κινείται και τις δύο ημέρες, δηλαδή στις 8 και 9 Απριλίου 2021, στην περιοχή του Αλίμου, γιατί είχαν σε παύση τα κινητά τους τις συγκεκριμένες ώρες στις δύο αυτές οι μέρες και φυσικά ποιες είναι οι σχέσεις μεταξύ τους.

Και αυτό γιατί από τα κινητά τηλέφωνα όπως φαίνεται και στο διαβιβαστικό, υπηρχαν επαφές μεταξύ πέντε ατόμων, χωρίς να τους συνδέει κάποια επαγγελματική ή άλλη σχέση. Από τις απαντήσεις που θα λάβει ο ανακριτής, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, καθώς δεν αποκλείεται σύντομα να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις κάποια από τα τρία πρόσωπα που αναφέρονται στην δικογραφία.

Μάλιστα, ειδικά ο 50χρονος, ο οποίος τις επίμαχες ώρες και τις δύο ημέρες του Απριλίου του ’21 είχε κι αυτός σε παύση τα κινητά του, ενώ 1 ώρα και 20 λεπτά μετά το άγριο φονικό ανήρτησε στο facebook φωτογραφία selfie ή με τον έναν εκ των δύο αδερφών που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι αναλυτές, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πέντε άτομα σχεδίασαν την δολοφονία, μαζί με τον ηθικό αυτουργό, και τα κίνητρα του εγκλήματος κρύβονται σε δικογραφίες που έχουν συνταχθεί την τελευταία εξαετία. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα χρήματα και η χλιδάτη ζωή του 40χρονου συλληφθέντος, καθώς φαίνεται να κρύβεται από πίσω απο τγν ενέργεια, τουλάχιστον πίσω από ένα βενζινάδικο, μία εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων στην Σαντορίνη, μία καφετέρια στην Αθήνα αλλά και την εταιρεία καθαρισμού στη Νίκαια.