Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης – Απολογούνται σήμερα

337

alkis_dolofonoi_xr

«Αλληλοκαρφώματα» στις καταθέσεις των εμπλεκομένων – Οι 8 συλληφθέντες δείχνουν ως δράστη τον 21χρονο Έλληνα Γ.Κ. και ως «εγκέφαλο» τον 23χρονο Αλβανό – Κρατούσαν στειλιάρια και χτύπαγαν τον Αλκη σε όλο το σώμα και στο κεφάλι

Ανοίγει ο κύκλος των απολογιών για τους φερόμενους ως δράστες της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου, Άλκη Καμπανού από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, καθώς όλοι τους αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας. Οι εμπλεκόμενοι διώκονται, μεταξύ άλλων, για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, ενώ με ενδιαφέρον για την τελική έκβαση της υπόθεσης, αναμένεται η ταυτοποίηση του κατεξοχήν δράστη της δολοφονίας του άτυχου φοιτητή, τη στιγμή που οι 8 συλληφθέντες δείχνουν μέχρι τώρα ως υπαίτιο τον 21χρονο Έλληνα, Γ.Κ και ως «εγκέφαλο» της επίθεσης τον 23χρονο Αλβανό.

Εν τω μεταξύ, στη διάθεση των Αρχών ετέθη χθες αυτοβούλως άλλος ένας από τους φερόμενους δράστες, συμπληρώνοντας σιγά σιγά το πάζλ των συλλήψεων. Ο επονομαζόμενος και «Αθηναίος», Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, ετών 25, προσήλθε συνοδεία του δικηγόρου του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και αυτομάτως ενεργοποιήθηκε το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων για την υπόθεση στους 11.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα