Δολοφονία Άλκη: Πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με μαχαίρωμα και πριν 3 χρόνια ο 23χρονος

166

enoxos-fonos0

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου 2019 και ο 23χρονος Αλβανός φέρεται να ήταν ένας από τους πέντε δράστες που επιτέθηκαν σε δύο φίλους του Άρη

Σε παρόμοιο επεισόδιο με μαχαίρωμα που σημειώθηκε πριν από τρία χρόνια, αλλά χωρίς νεκρό, φέρεται πως συμμετείχε ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες για το φόνο του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαρίλαου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr, στις 14 Μαρτίου 2019, πέντε άτομα επιτέθηκαν σε δύο φίλους του Άρη που περίμεναν στην στάση λεωφορείου, στην οδό Πλαστήρα, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης. Ο ένας από αυτούς δέχτηκε μαχαιριά στον μηρό ενώ ο δεύτερος πρόλαβε και διέφυγε.

Λίγο αργότερα συνελήφθη ένας από τους δράστες, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις διέφυγαν. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι στην δολοφονική επίθεση συμμετείχαν δύο Έλληνες και τρεις αλλοδαποί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος Αλβανός ήταν ανάμεσα τους και ταυτοποιήθηκε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ληστεία και αλλά αδικήματα. Η δική τους φαίνεται πως εκκρεμεί ακόμη.