Δείτε τι δήλωσε ο Αγάθωνας και προκάλεσε χαμό!

agathwnas1

Ο Αγάθωνας «ξαναχτύπησε»!

Ο ρεμπέτης μίλησε στην εκπομπή «Όλα καλά» και στο Μακεδονία Tv και είπε μεταξύ άλλων: «Με τον Καζαντζίδη ξεκίνησε η κλάψα, αλλά δεν μπορούμε να τον πούμε σκύλο. Ήταν πολύ υπερτιμημένος. Υπήρχαν καλύτεροι τραγουδιστές από τον Καζαντζίδη»!

Σάλος ξέσπασε μετά από αυτές τις δηλώσεις του για τον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο Λευτέρη Πανταζής είπε στην εκπομπή Όλα Καλά: «Είναι δική του αυτή η γνώμη. Η γνώμη της υπόλοιπης Ελλάδας είναι ότι ο Στέλιος είναι ανάμεσα στους 3-4 καλύτερους τραγουδιστές που έβγαλε η Ελλάδα. Ο καθένας τραγουδάει τον πόνο με τον δικό του τρόπο. Αυτός έχει τραγουδήσει τον πόνο, την ξενιτιά και είναι μια φωνή λαϊκή, γνήσια λαϊκή, που έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες».

Ο δε Ζαφείρης Μελάς τόνισε: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης θεωρείται ο βασιλιάς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Από εκεί και πέρα ότι και να λέει ο Αγάθωνας είναι πρόβλημά του. Αυτό πιστεύει, αυτό λέει. Τι να τον κάνουμε. Ο κόσμος ξέρει, μπορεί να κρίνει τον Καζαντζίδη και τον κύριο αυτόν, πως τον λένε, τον μουστάκια».

Και ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε: «Κάποια στιγμή θα το μετανιώσει αυτό που είπε. Κοίταξε να δεις, δεν είναι φίλος μου, αλλά τον παρακολουθώ, είναι συνάδελφος, έχει τη γνώμη του. Σεβαστή η γνώμη του. Αυτό έχει εισπράξει από το όνομα Καζαντζίδης. Έτσι του βγαίνει να λέει».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.