Δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ κατά 1,5%

Για ποιο λόγο πήρε προβάδισμα…

dimoskopisi

Λίγο το ότι έρχεται η τρόικα, λίγο οι πολυτελέστατες διακοπές του Αλέξη… λίγο το πανάκριβο καρό πουκαμισάκι πάλι του Αλέξη…τσούκου τσούκου ανέβηκε το ποσοστούλι του!

Με διαφορά 1,5% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ,  διατηρώντας την πρωτοπορία του στην τακτική δημοσκόπηση «Δείκτες» της εταιρείας  Pulse RC, για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι»,  στην οποία δημοσιεύεται αναλυτικά αύριο.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ  συγκεντρώνει συγκεκριμένα 20,5% (από 21% τον Ιούλιο),  η ΝΔ 19%  (ίδιο ποσοστό με τον Ιούλιο) και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 13,5% (άνοδος 0,5%), ΠΑΣΟΚ 7% (από 6,5% τον Ιούλιο),  ΚΚΕ 5% (από 5,5% τον Ιούλιο), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% (ίδιο ποσοστό με  τον Ιούλιο)  και η Δημοκρατική Αριστέρα με 3% (αμετάβλητο το ποσοστό της επίσης).

dimoskopisi 1

Άλλο κόμμα απαντά ότι ψηφίζει το 6%, το Λευκό/Αποχή βρίσκονται στο  12% και οι αναποφάσιστοι στο 10%.

Στην αναγωγή  επί των εγκύρων στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23%, η Χρυσή Αυγή 15%, το ΠΑΣΟΚ 8%, το ΚΚΕ 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.