Δήμος Αναστασιάδης-Τζένη Θεωνά: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

456

Μπορει να βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας αλλά δεν ξεχνάμε όσους αγαπάμε! Τρανή απόδειξη αποτελούν ο  Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά, καθως γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μόλις ενός έτους γιου τους , του μικρού Αρίωνα.

Μπορεί οι γονείς του μικρού να είχαν φανταστεί διαφορετικά τα πρώτα γενέθλια του γιού τους, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε τα σχεδια τους!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η δημοφιλής ηθοποιος γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους χωρις τη παρουσία φίλων και συγγενών! Μάλιστα η ηθοποιοσ δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους όπου ο είναι ο μικρός Αρίωνας μαζί με τους γονείς του και τετράποδο φίλο της οικογένειας και σβήνει τη τούρτα!

Η ευτυχισμένη μανούλα μάλιστα έγραψε  χαρακτηριστικά: «Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του! ? Και μέσα σ’ ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αρίωνα Σ’ Αγαπάμε!»

Δειτε εδώ τη σχετική ανάρτηση