Δημήτρης Αποστόλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα – εξομολόγηση για την Παναγία των Παρισίων

Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Γαλλία.


Αυτό που συνέβη στην Παναγία των Παρισίων, ήταν δυσάρεστο για τον ίδιο όπως άλλωστε και για όλο τον κόσμο παγκοσμίως.
Ο γνωστός σεναριογράφος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα ένα συγκλονιστικό μήνυμα – εξομολόγηση.

«Η ψυχή βρισκεται κάπου λίγο πανω απ το διαφραγμα-σιγουρο πλεον. Μέσα σε 4 μέρες ενοιωσα δυο φορές το πόνο της-σαν σουβλι να σε διαπερνά και να σε κοβει στη μεση.Ξαπλωσα χθες χωρις ανασα.Ο ταραγμένος υπνος μου με πεταγε καθε λιγο.Πως ειναι στις ταινιες-εικονες spot που σε οδηγουν στη παραζάλη…Γενάρης 2008.Το θερμομετρο προειδοποιεί.-5 βαθμοί. Δίπλα στο Σηκουάνα, προσθέτεις άλλους 5. Μεσάνυχτα και κάτι.Σε τρομο και απογνωση ψάχνουμε ταξί. Το Παρίσι έχει κρυφτεί στα παπλώματα. Καμία ελπίδα. Για λίγη απαντοχή ψάχνουμε τη τρυπα του κουράγιου.Σαν από θαύμα, λίγο φως μεσα απ τη Παναγία, μαρτυράει ζωή. Μπαίνουμε από τη κουφωμένη πορτα και μια ουράνεια χορωδιακή μουσική μας στελνει στη απελπισία. Κοιταζόμαστε. Μήπως πεθάναμε; Είναι οι μέρες που θαρθιει ο Παπας στη πόλη και προβάρουν γρηγοριανά πάθη. Δυο ωρες μυσταγωγιας.Δεν μας πηραν χαμπάρι, έτσι που είμασταν κουλουριασμένοι σε μια γωνία. Δεν έμαθαν εκείνοι οι χορωδοί ότι σφράγισαν την μνήμη δυο ανθρώπων. Οταν βγήκαμε η υπερτατη αυτη εμπειρια σαν μαγκάλι μας έδωσε δύναμη να περπατήσουμε κανά δυο χλμ για να βγούμε σε μια γνωστή πιάτσα ταξί. Η Παναγία των Παρισίων μου…Δεν υπάρχει πια. Όπως θα τη θυμάμαι. ‘Οπως δεν υπάρχουν πια και αλλά πολλά απ εκείνη τη βραδιά», έγραψε

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.