Δημήτρης Αλεξάνδρου σε Ιωάννα Τούνη: «Σε αγάπησα παραπάνω»

473

Alexandrou_Touni

Το συγκινητικό σχόλια που έκανε ο σύντροφός της στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τη μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη έχει στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνει. Η γνωστή instagrammer μετά από μέρες απουσίας από τα social media επέστρεψε ανεβάζοντας μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της από τα παιδικά της χρόνια.

Κάτω από την ανάρτησή της ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε ένα συγκινητικό σχόλιο. «Χαίρομαι που γνώρισα την Μητέρα όπως την είπα και της άρεσε που ήταν όλα αυτά που ανέφερες αλλά και τόσα που δεν είπες. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτά που μας είπε και ειδικά το επιφυλάσσομαι…Σ’ αγάπησα λίγο παραπάνω γιατί είδα τι μαμά έχεις. Εμείς είμαστε ομάδα μην το ξεχνάς».

Alexandrou_Sxolio

H ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη
«Μανούλα μου… Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα. Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ! ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Touni_Mama

Πηγή: Πρώτο Θέμα