«Δήμητρα» της Λέσβου: Να μελετηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος ζητά η οικογένεια

173

dimitra-0

Τις επόμενες κινήσεις της σχεδιάζει η οικογένεια της «Δήμητρας της Λέσβου» μετά την ταυτοποίηση του πτώματος που επιτρέπει πλέον να στραφεί κατά του 83χρονου οδηγού απο την περιοχή της Βούλας, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της 9ης Απριλίου, τέσσερις ώρες μετά το τροχαίο και τον θάνατο του 64χρονου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια μέσω της δικηγόρου της κυρίας Λίλας Ραγκούση, προτίθεται να διορίσει πραγματογνώμονα για να μελετήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος καθώς υπάρχει χρονική απόκλιση και κανένας δεν γνωρίζει αν ο Δημήτρης Καλογιάννης θα ζούσε αυτή τη στιγμή αν δεν είχε εγκαταλειφθεί.

Η οικογένεια περίμενε να γίνει η ταυτοποίηση και στη συνέχεια να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες. Και αυτό γιατί ναι μεν, μπορεί να είχε εντοπιστεί και συλληφθεί τέσσερις ώρες μετά το τροχαίο ο δράστης (έγινε στις 05:10 το πρωί και συνελήφθη στις 09:30 ο ηλικιωμένος ο οποιος μάλιστα είχε πάει πρώτα για αιμοκάθαρση λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει) όμως περίμεναν να ταυτοποιηθεί το θύμα για να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Ήδη, στην υπόθεση έχει εμπλακεί ο ιατροδικαστής κ. Σωκράτης Τσαντίρης ενω οι πληροφορίες λένε οτι αναζητούν και πραγματογνώμονα. Οι επόμενες ημέρες θα είμαι καθοριστικές για την έκβαση της υπόθεσης.