Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στηρίζει τον Αλέξανδρο Κοψιάλη – «Περνάει εφιαλτικές μέρες»

217

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στηρίζει τον Αλέξανδρο Κοψιάλη – «Περνάει εφιαλτικές μέρες»

Στο στόχαστρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός influencer δέχεται επίθεση με αφορμή like που έκανε σε ομοφοβικά σχόλια.

Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του και τους φίλους του που τον στηρίζουν. Μία εξ αυτών είναι και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μάλιστα, το μοντέλο τις προηγούμενες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τοποθετήθηκε ανοιχτά και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο Κοψιάλης και η οικογένεια του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξομολογήθηκε ότι τον γνωρίζει από τα πρώτα του κιόλας βήματα και ξέρει πόσο καλός άνθρωπος είναι.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν λέω ψέματα… Σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα και όταν απέκτησε αρκετά δεν τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά. Κάνει πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει… Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα βγω να σταυρώσω τους βιαστές».

Το ξέσπασμά της όμως, όπως η ίδια ενημέρωσε, προκύπτει και από ένα οικογενειακό της θέμα καθώς η γιαγιά βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση κι εκείνη είναι διαρκώς στο πλευρό της.

Πηγή: in.gr