Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ποιος έμαθε πρώτος ότι παντρεύεται; – O διάλογος με την Ιωάννα Τούνη

144

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ποιος έμαθε πρώτος ότι παντρεύεται; - O διάλογος με  την Ιωάννα Τούνη

To μοντέλο έχει βρει τον άνδρα των ονείρων του και θέλει να κάνει μαζί του οικογένεια

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μέσα από τα social media ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιά της.

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός, να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagam το μοντέλο, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία με το χέρι της να είναι ενωμένο με το δικό του.

Κάτω από την ανάρτηση της ανακοίνωσης του γάμου της ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά και της Ιωάννας Τούνη, με την οποία οι δυο τους είναι κολλητές.

«Το ήξερα πρώτη» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να αποκαλύπτει πως το πρώτο άτομο που έμαθε για τον γάμο της ήταν ο πατέρας της.

«2η το έμαθες. Πρώτος ο μπαμπάς μου και εδώ θα πω ότι σε πήρα Facetime και περπατούσες στο δρόμο και έκατσες κάτω σε ένα πεζοδρόμιο μέσα στον κόσμο. Σ΄αγαπώ αγαπημένη μου. Και στα δικά σου γυναικάρα μου» έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

218426096_410968160256429_1705625840579662182_n

Πηγή: protothema.gr