Δίκη Λιγνάδη – Σοκ από την περιγραφή 24χρονου: «Έμεινα στο σπίτι του από ανάγκη, με βίασε δύο φορές, είχα παγώσει»

173

Ολόκληρη η κατάθεση του τέταρτου μηνυτή του σκηνοθέτη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι βιάστηκε δύο φορές από τον κατηγορούμενο, όταν ήταν 17 ετών – Η γνωριμία στο Μεταξουργείο, η συγκατοίκηση και η περιγραφή των ανατριχιαστικών στιγμών

Για τη σεξουαλική κακοποίησή του από τον Δημήτρη Λιγνάδη, την οποία, κατά τους ισχυρισμούς του, υπέστη όταν ήταν 17 ετών, κατέθεσε σήμερα το τέταρτο κατά σειρά φερόμενο ως θύμα του σκηνοθέτη, στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη συγκεκριμένη υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως έμεινε στο σπίτι του ηθοποιού επί οχτώ μήνες, μην έχοντας, όπως είπε, πού αλλού να πάει και εκεί βιάσθηκε από τον σκηνοθέτη, τον οποίο είχε γνωρίσει στην πλατεία Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο.

Μάλιστα, η εξέτασή του από τους συνηγόρους και το δικαστήριο δεν ολοκληρώθηκε και αναμένεται να συνεχιστεί στην επόμενη δικάσιμο. Ωστόσο, ούτε και σήμερα έλειψε η ένταση στο ακροατήριο, καθώς νωρίς το πρωί, με την έναρξη της δίκης, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε να αποβληθεί από πολιτική αγωγή ο δικηγόρος Ιωάννης Βλάχος, ο οποίος εκπροσωπεί τον τέταρτο άνδρα, που καταγγέλλει τον σκηνοθέτη για βιασμό.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του σκηνοθέτη, ο κ. Βλάχος πλαστογράφησε την υπογραφή του φερόμενου ως τέταρτου θύματος στην εξουσιοδότηση εκπροσώπησης που του χορήγησε τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος καταγγέλλων ούτε και σήμερα εμφανίστηκε να καταθέσει, αν και έχει διαταχθεί από την έδρα η βίαιη προσαγωγή του.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα