Διαρροή αερίου στο Παγκράτι: Δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης – Επιδιορθώνεται η βλάβη

131

pagrati-aerio-arthro

Εκκενώθηκαν πολυκατοικίες σε δύο οικοδομικά τετράγωνα – Τι λέει στο protothema.gr η γυναίκα που βρήκε τη διαρροή – Από διαρροή σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ προκλήθηκε τρύπα σε αγωγό αερίου – Δείτε εικόνες και βίντεο

Εν εξελίξει είναι οι διαδικασίες επισκευής των βλαβών που προκάλεσαν την διαρροή αερίου στο Παγκράτι που είχε ως αποτέλεσμα την κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και την εκκένωση πολυκατοικιών.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της ΕΥΔΑΠ και της Εταιρείας Διαχείρισης Αερίου προκειμένου να επισκευάσουν την βλάβη και να μπορέσουν να επιστρέψουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους. Η διαρροή έχει προκληθεί στη διασταύρωση των οδών Πύρρου και Αινείου.

aineioy__2_
aineioy__3_
aineioy__4_
aineioy__5_
aineioy__1_

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ εμφάνισε διαρροή η οποία προκάλεσε από την πίεση, οπή στον αγωγό αερίου της περιοχής. Μία κάτοικος της περιοχής είδε στο πεζοδρόμιο να αναβλύζει νερό από το οποίο έβγαιναν μπουρμπουλήθρες ενώ υπήρχε και έντονη οσμή στο σημείο. Η ίδια κάλεσε τις αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα