Δείτε τρόπους ώστε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

Μοναδικοί τρόποι για τέλειο σώμα

 

κυτταρίτιδα

Πολλά είναι αυτά που προκαλούν την κυτταρίτιδα στο γυναικείο σώμα.

Το θέμα στις γυναίκες είναι ότι θέλουν πάντα τέλεια εμφάνιση και βέβαια σώμα γι’αυτό για να μην έχετε άγχος και ανασφάλεια για το σώμα σας αυτοί είναι κάποιοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα τέλειο σώμα με καθόλου ίχνος  κυτταρίτιδας.

Περιορίστε το αλάτι και τη ζάχαρη: Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας έχει άμεση σχέση με τη διατροφή μας. Το αλάτι και η ζάχαρη κάνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας πιο έντονη, η ζάχαρη αποθηκεύεται ως λίπος και το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών.

Γι’ αυτό λοιπόν περιορίστε την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης για να αποχωριστείτε την όψη φλοιού πορτοκαλιού από τους γλουτούς σας.

Χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο είναι μια καλή επιλογή όχι μόνο για τη διατροφή σας, αλλά και για την επιδερμίδα σας. Κάντε μασάζ, με ελαιόλαδο, στις επίμαχες περιοχές και το δέρμα σας θα μαλακώσει αμέσως. Εάν το χρησιμοποιείτε αρκετά, σε διάστημα 2-3 εβδομάδων θα δείτε μεγάλη αλλαγή στην επιδερμίδα σας.

Nα καταναλώνετε λιναρόσπορο: Το ξέρατε ότι ο λιναρόσπορος είναι η νούμερο ένα τροφή για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας; Κι όμως ναι, διότι έχει την ιδιότητα να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την εμφάνιση της.

 

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.