Δείχνει Εισαγγελέα ο Μαλέλης για το Μουτζούρη

231

Δείχνει Εισαγγελέα ο Μαλέλης για το Μουτζούρη

Καταγγέλλει χρηματοδοτήσεις ακόμα και ΜΜΕ χωρίς δημοσιογράφους για να γράφουν υπέρ του και να λοιδορούν πολιτικούς του αντιπάλους

«Κατηγορήσατε τον κ. Μουτζούρη για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Σε ποιες συμβάσεις αναφέρεστε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος της σελίδας stopontiki.gr τον υποψήφιο Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου Σταμάτη Μαλέλη. Και ο κ. Μαλέλης για μια ακόμα φορά μίλησε για το «πάρτυ» χρηματοδότησης ακόμα και Μέσων Ενημέρωσης χωρίς δημοσιογράφος προκειμένου να γράφουν υπέρ του και «να λοιδορούν πολιτικούς του αντιπάλους».

Είπε συγκεκριμένα ο κ. Μαλέλης:

«Και σε υποτιθέμενα έργα αλλά κυρίως στην τουριστική προβολή. Θα ερευνήσουμε όλες τις συμβάσεις. Οι περισσότερες ήταν χαριστικές για να έχουμε «δικά μας» μέσα. Στη διαύγεια γίνεται πάρτι. Ο κ Μουτζούρης δίνει χρήματα του έλληνα πολίτη σε ορισμένα μέσα που δεν απασχολούν κανέναν δημοσιογράφο για να γράφουν υπέρ του και να λοιδορούν τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αυτά τελείωσαν. Όλοι αυτοί που συμμετέχουν θα λογοδοτήσουν! Στον τομέα αυτόν γίνεται πλιάτσικο!».

 

Ξέμεινε από μεταναστευτικό

«Το μοναδικό αφήγημα του περιφερειάρχη ήταν το μεταναστευτικό. Τώρα μένει χωρίς αφήγημα. Πρέπει να κάνουμε τις κινήσεις και να θωρακίσουμε τα νησιά μας», είναι η απάντηση που δίνει ο Σταμάτης Μαλέλης στην ερώτηση γιατί διεκδικεί την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει επίσης, ότι η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη χωρίς όμως να κρύβει ότι ανήκει στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

«Διεκδικώ την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου γιατί πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά. Η περιφέρεια βρίσκεται σε διαρκή υπανάπτυξη. Πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές! Το μοναδικό του αφήγημα του περιφερειάρχη ήταν το μεταναστευτικό. Τώρα μένει χωρίς αφήγημα. Πρέπει να κάνουμε τις κινήσεις και να θωρακίσουμε τα νησιά μας. Δεν πρέπει να ζήσουμε μέρες του παρελθόντος Ο περιφερειάρχης εργαλειοποίησε το μεταναστευτικό».

Πηγή: stonisi.gr